8 september, 2022

Willy Rissanen – ny på Baxi

Vem är du?
Willy heter jag och bor i hus i Borås med fru och 3 barn. Mina nära vänner uppfattar mig som en väldigt social och lösningsorienterad person som älskar utmaningar.

Vad har du arbetat med tidigare?
Jag började mitt arbetsliv med att vara VVS-montör. När jag arbetade som rörläggare så var biobränsle det jag tyckte var det roligaste i yrket. Därför var valet av jobb ganska enkelt när jag fick höra talas om att Baxi sökte personal, då deras kärnverksamhet är just biobränsle. Innan jag började på Baxi så jobbade jag som grävmaskinist i några år och körde även en större kranbil. I och med att jag gillar utmaningar och att utvecklas så vet jag att Baxi kommer passa mig riktigt bra – tänk att kombinera sitt stora intresse med jobb.

Varför tycker du att man ska välja Baxi?
Jag har själv en Baxi-panna hemma och den satte jag in innan jag ens hade tankarna på att börja jobba här. Pannan är från 1994 och den bara går och går. För mig är Baxi kvalitet, och det är skönt att kunna stå rakryggad bakom det vi säljer. Redan från första dagen har jag insett att vi alltid sätter kunden i fokus. Vi ritar upp/dimensionerar en anläggning som är så kostnadseffektiv som möjligt för kunden. Vi säljer med andra ord inte på kunderna någonting som de inte behöver. Dessutom har vi en support med en servicenivå som är ovanligt hög jämfört med andra företag. Det finns alltid hjälp att få om man skulle få problem med sin anläggning.

Vilket är ditt bästa tips inför vintern?
Denna vintern kommer vi att prata om i flera år, och jag förstår att folk är oroliga. Jag har egentligen inga direkta svar, men jag har några tips…

  • Måste man ha 23 grader inne? Det går ju med 20-21 också eller ännu kallare, man kan ta på sig mer kläder… Sänker man 1 grad eller mer från vad man brukar ha så märks det tydligt på energiförbrukningen.
  • Ta korta duschar i kallare vatten
  • Släck lampor som inte behöver vara tända mm

Se till att hushålla med energiförbrukningen så gott det går är mitt råd och var förberedd i god tid med pellets/ved i vinter om man har det som uppvärmning.

Sidan uppdaterades för 2 år sedan