Inspiration

Nyfiken på Baxi eller bara uppvärmning i allmänhet? Här finns allt för dig som vill bli inspirerad, informerad och kanske också imponerad innan det är dags för köp av din nya värmeanläggning!

Läs mer kring vedeldning och vår filosofi kring uppvärmning.

Läs om ett urval av våra tusentals nöjda kunder som sparat pengar och höjt bekvämligheten med ett byte till produkter från Baxi.

Gör en beräkning av ditt energibehov och få rekommendationer på lämpliga produkter. Med hjälp av en snabb och enkel inmatning av nuvarande användning så får du massor med information inför ditt byte av uppvärmning.

Värme enligt Baxi

Vår idé är enkel: vi vill ge dig hållbar värme! För oss betyder det en värme som du kan lita på fungerar långsiktigt – för dig, din familj och för hela planeten. Därför arbetar vi varje dag med att erbjuda miljövänlig och billig värme från säkra och högkvalitativa produkter med lång livslängd.

Beräkna besparing

Använd vår enkla guide för att beräkna hur mycket du tjänar på ett byte till en Baxipanna. Få även rekommendationer på panna och tankar för just dina behov.

Nöjda kunder

Läs vad våra kunder säger om våra produkter. Berättelser från vanliga människor som är ovanligt nöjda med sin uppvärmning.

Filmer

Här hittar du filmer som vi tycker att du kan ha nytta av.

Hybridvärme

Behåll hjärtat i din uppvärmningslösning och komplettera befintlig biobränsleanläggning med en värmepump.

Sidan uppdaterades för 2 år sedan