Om Baxi

I mer än fyra decennier har våra produkter värmt svenska hem. För oss på Baxi går miljö och service hand i hand. Att välja ett värmesystem från Baxi är ett smart val som värnar om miljön för framtida generationer.

Vi på Baxi levererar produkter inom värme och uppvärmning – vedpannor, pelletspannor, och värmepumpar. I vårt klimat uppe i norr är pålitlig värme ett måste i varje boende. Med produkter från Baxi kan du alltid känna dig trygg att du har effektiva, miljövänliga och pålitliga värmeprodukter. Värme och trygghet är också värdeord som genomsyrar hela vårt arbetssätt och vår attityd mot våra kunder.

0515-171 10
info@baxi.se
Storgatan 50, 521 43 FALKÖPING

Kontakta oss

För oss är kontakten med våra kunder ovärderlig! Vi finns tillgängliga för dig, så om du har några frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta oss!

Vi på Baxi

Läs mer om oss som jobbar på Baxi. Vi är alla engagerade vedeldare med lång erfarenhet av branschen. Här hittar du kontaktuppgifter till oss.

Partners och länkar

Hitta länkar till våra samarbetspartners och länkar till information som kan vara nyttig vid pannköp.

Miljö och kvalitet

BAXI ska med kompetenta, kundorienterade medarbetare och ett affärsmässigt agerande marknadsföra och sälja kvalitetsprodukter på den svenska marknaden.

Historia

Baxi är ett gediget svenskt företag som bildades redan 1981 och som haft sitt huvudkontor i Falköping sedan starten.

Sidan uppdaterades för 1 år sedan