Installation

Det här är avdelningen för dig som börjar känna dig redo för att köpa eller byta värmeanläggning. Här finns också information för våra befintliga kunder som vi tror kan vara både nyttig och intressant.

Hitta en återförsäljare eller installatör nära dig. Vi har återförsäljare över hela landet, så vi är säkra på att du hittar någon nära dig som kan hjälpa dig att installera din Baxipanna.

För att få en bra uppskattning av det totala priset för din tänkta anläggning så kan du använda vår enkla guide för att skicka in en offertförfrågan.

Läs vanliga frågor kring våra produkter. Hur ofta behöver man aska ur pannan? Hur stor ackumulatortank ska jag ha? Svar på detta och mycket mer hittar du under Vanliga frågor.

I vår kunskapsbank hittar du artiklar kring specifika ämnen för dig som vill läsa på mer om exempelvis laddningspaket, dimensionering eller varför P-märkning är så viktigt.

Hitta återförsäljare

Baxi samarbetar med installatörer över hela landet. Hitta en återförsäljare eller installatör nära dig.

Offertförfrågan

Vi hjälper dig att hitta rätt produkt och rätt återförsäljare för ditt hushåll och ditt pannrum. Följ vår enkla guide så återkommer vi med en lättöverskådlig offert.

Vanliga frågor

Hur ska jag förvara min ved? Vilken rökgastemperatur är lämplig på min panna? Svar på detta och mycket mer hittar du här.

Kunskapsbanken

Hur vet man vilken panna som passar bäst för ens behov? Vilken ackumulatortank ska man välja? Hur funkar det med solvärme? Allt detta och mycket mer svarar vi på här.

Principskisser

Här hittar du principskisser på de vanligaste installationerna med Baxiprodukter.

3D-illustrationer

Här hittar du idéskisser i form av 3D-illustrationer.

Ladda ner

Garantiregistrering

Sidan uppdaterades för 12 månader sedan