5 mars, 2019

Undvik dymmeln i veden

Framtidssäkra din husvärme med en ny vedpanna eller värmepump!

Vedeldning i Baxis vedpannor – för dig som vill ha miljövänlig, kostnadseffektiv och trygg värme.

Vedeldning i vedpanna är ett av de billigaste och mest miljövänliga sätten som finns att värma upp ett hus. En normalvilla klarar sitt årsvärmebehov med 20 kubikmeter ved. Med ett pris på cirka 500 kronor per kubik ger det en total årskostnad runt 10 000 kronor, vilket tål en jämförelse med olja och el som kostar många tusenlappar mer. Ännu billigare blir vedeldningen förstås om du har tillgång till egen ved.

Om du kompletterar din anläggning med en luft/vattenvärmepump kan du spara både tid och pengar genom att elda när det är som kallast och låta värmepumpen sköta resten.

Sidan uppdaterades för 3 år sedan