29 januari, 2024

Erik Dahlbergsgymnasiet på besök

I förra veckan fick vi besök av lärare från Erik Dahlbergsgymnasiet i Jönköping som var intresserade av att lära sig mer om hur man kombinera flera uppvärmningskällor. Oscar och Janne hälsade välkomna och presenterade BAXI/HS Perifal och företagets historia och vision. Därefter fortsatte Oscar med att gå igenom olika tekniker för hur man kan kombinera olika uppvärmningskällor. Dagen avslutades med en rundvandring i vår utställning följt av ett besök i vår utställningsbuss som vi ställt upp vid entrén där våra besökare fick se våra produkter i drift.

Vi tackar för förtroendet och finns det fler lärare/skolor som vill veta mer om hybridvärme är ni varmt välkomna att kontakta oss för att boka in en träff, antingen på plats hos oss eller digitalt.

Sidan uppdaterades för 6 månader sedan