14 september, 2023

Nya Schiedel Sirius 1.1 & Sirius 3.1

De uppdaterade Sirius kaminerna finns i två modeller. Modellerna är lika i designen; Sirius 1.1 har stor glaslucka fram medan Sirius 3.1 har stor glaslucka fram samt sidoglas för att kunna njuta av elden i 180°.

Båda Siriusmodellerna är godkända enligt stränga europeiska standarder för inomhusluftsoberoende användning (Tyskland). Därmed kan kaminen användas tillsammans med ventilationssystem i moderna byggnader och garanterar en sund inomhusmiljö.

I likhet med alla andra av våra kaminer så kan Sirius kaminerna kombineras med vår tilluftsskorsten Permeter AIR och på så sätt eldas helt oberoende av rummet den står i. Förbränningsluften kommer in via skorstenen det är vad vi kallar “Rätt-i-Toppen”.

Läs mer på Schiedel Sirius.

Sidan uppdaterades för 9 månader sedan