27 april, 2022

Nordbygg 2022 – Rapport från mässan

Äntligen kan vi träffas! Så kan man sammanfatta känslan av att få stå på mässa igen och träffa leverantörer, installatörer och samarbetspartners.

Under Nordbygg har vi fått möjligheten att på nytt träffa ”folk i branschen” på riktigt. Det har gett oss mängder med nya kontakter, inspiration och vi har fått se många spännande nya produkter. Utöver vår värmepumpsserie Perifalpumpen LV passade vi på att visa upp våra nya ES R32-värmepumpar som finns i 4 modeller mellan 6-19 kW. Dessutom visade vi upp vårt sortiment av uppvärmning för stora fastigheter bland annat ES EVI luft/vattenvärmepumpar på 30, 45 & 90 kW.

Nordbygg pågår till och med fredag 29 april så än har du fortfarande chansen att besöka oss i monter A01:11.

Bilder från Nordbygg

Sidan uppdaterades för 2 år sedan