28 april, 2020

Prisvärd uppvärmning och kyla

För det stora eller lilla huset.

HS Plus

En luft/vattenvärmepump ger en avsevärt billigare installation än bergvärme. HS Plus är konstruerad så att man med fördel kan behålla sin gamla panna / ackumulatortank.

HS Plus lämpar sig väl för olika inkopplingsprinciper. Installerad mot befintlig el-, olje- eller vedpanna (flytande kondensering) och/eller mot en ackumulatortank (fast kondensering) alternativt med en fristående inomhusmodul. Prisexempel: Inverterstyrda HS Plus (9 kW) komplett med ute- och innedel samt WiFi-styrning har ett rekommenderat pris på 67 500 kr inklusive moms!

Läs mer om HS Plus

Den mindre modellan passar utmärkt i en mindre stuga eller ett garage. Mellanmodellerna är perfekta till en normal villa och den stora modellen till större lokaler. Förutom värme eller kyla renas samtidigt luften när värmepumpen är i drift, genom att luften passerar enhetens effektiva luftfilter.

Luften är FRI och FULL av energi!

MSA luftvärmepumpar omvandlar effektivt denna gratisenergi till skön varm luft inomhus.

Genom att välja till ett WiFi-paket kan du enkelt välja att styra denna enhet via en app i din smartphone. Det finns även en SMS-modul i de fall WiFi saknas.

Alla värmepumparna är särskilt utvecklade för vårt nordiska klimat, det vill säga de är dimensionerade från början för användning i Skandinavien. Våra nordiska värmepumpar utvecklas i nära samarbete mellan vårt svenska team och vårt utvecklingsteam i Asien. Resultatet är produkter som tål den tuffaste nordiska vintern såväl som ett kallt och fuktigt klimat.

Vi ger en bra garanti på våra produkter, förutsatt att installation, service, dokumentation och registrering sker på ett korrekt vis. Du får hela 3 års funktionsgaranti och inte mindre än 5 års kompressorgaranti.

Installation av MSA måste ske av certifierad installatör.

Läs mer om MSA

Sidan uppdaterades för 3 år sedan