Perifalpumpen LV

Perifalpumpen LV är en kompakt värmepump med inomhusstyrning/tankstyrning. Den är utvecklad för strängt klimat. Med sin relativt enkla konstruktion passar den väl till installationer mot befintliga värmesystem med t ex panna eller ackumulatortank.

EVI

EVI-teknik behåller en högre verkningsgrad vid lägre utomhustemperaturer vilket kraftigt minskar eller utesluter behovet av tillskottsenergi jämfört med traditionella luft-vatten värmepumpar.

Inverter

Med varvtalstyrda komponenter optimeras effekten efter husets behov, vilket leder till lägre energiförbrukning och ökad livslängd.

Nyinstallation eller hybrid med ved eller pellets

Monoblock-värmepumpserien LVG-2 är en lösning som passar alla oavsett om du vill använda värmepumpen som enda energikälla eller koppa den mot befintligt värmesystem.

Robust

Utvecklad och testad för tufft nordiskt klimat, med driftsäkra och tåliga komponenter. Den unika värmeväxlaren är utvecklad för att klara både mycket höga och låga temperaturer, jämfört med traditionella värmeväxlare.

Sov gott med en värmepump från Baxi

Utöver den 6-åriga garantin som är inkluderad i Perifalpumpen LV8-LV12-LV20 så kan vi nu, i samarbete med Arctic, erbjuda upp till 16 års trygghet på våra luft/vatten värmepumpar.

När din inkluderade garanti går ut kontaktas du av Arctic och erbjuds vår utökade försäkring på en årsbasis till dess att värmepumpen blir 16 år gammal. Med den utökade försäkringen har du ett extra skydd genom att täcka självrisk och åldersavdrag som normalt tillkommer om värmepumpen skulle skadas. Kompletta villkor för försäkringen får du i samband med att Arctic kontaktar dig.

Varianter

WordPress Responsive Table

Tillbehör

WordPress Responsive Table

Pris från:
XX.XXX kr

Inkl.moms

Manualer

Filer

Sidan uppdaterades för 3 år sedan